Raktáron
Pörkölt szemes kávé 98% Aromák (csokoládé, málna) 2%
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők közül egyre többen nem a francia, hanem sokkal inkább a japán csoki-desszert piacot tartják a kifinomultabbnak. A párizsi Salon du Chocolat díjait rendszeresen viszik el japán csokoládé-mesterek, miközben a francia csokoládékészítők számára ma már az a legnagyobb elismerés, ha üzletet nyithatnak Tokióban. Mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve forgatjuk sűrű csokoládé és málna aromába ezt a japán kávékülönlegességet. Különleges pörkölés: Manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatjuk málna és csokoládé aromába, hogy a nyitott pórusok szivacsként magukba szívják az ízeket.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Tárolási információ: Tartsa mindig lezárva, fénytől védve, lehetőség szerint hűvös helyen, de sosem a hűtőben! Mindig csak annyit őröljön le, amennyit épp elkészít!
Café Frei Vendéglátó
Raktáron