BioStop élelmiszermoly csapda 2 db

Brand: BioStop
EAN: 5997378712107
1 090 Ft Unit price 545 Ft / darab
Raktáron
101722010101
Lakásokban, élelmiszerboltokban és raktárakban aszalványmoly (Plodia interpunctella), készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella) jelenlétének jelzésére, illetve kismértékű fertőzés felszámolására felhasználható irtószermentes ragasztós rovarcsapda. A feromon tartalmú diszpenzer 6 héten keresztül hatékonyan vonzza a hím molylepkéket. A fertőzés erősségétől függően 40-60 m³-enként egy csapdát kell kihelyezni. Gyártói ajánlás: Előnyei: Irtószert nem tartalmaz. A ragasztóanyag hosszú élettartamú.

Elkészítés és felhasználás

Az ember és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében tartsa be a használati utasítást! Összeszerelési tanács, útmutatás: • Hajlítsa a lapot háromszög alakúra, majd nyissa újra szét. • A védőfóliát a lap hátoldalának egyik végén 2 cm-es távolság
Tárolás:

A növényvédelmi eszköz eltarthatósága: A feromoncsalétek eredeti zárt csomagolásban (lezárt alufólia tasak), száraz, hűvös helyen élelmiszerektől elzárva tárolva 3 év.

Vevőszolgálat:

Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft. 1107 Budapest Szállás u. 6. Tel.: (06-1)-43-20-400 Fax: (06-1)-43-20-401 E-mail: info@babolna-bio.com Honlap: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Biztos hatás,
Szexferomont tartalmaz,
Magyar Termék Nagydíj 2010

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. A növényvédelmi eszköz emberre, állatra, környezetre való veszélyessége és a biztonságos felhasználásának előírásai: Vészjelek, osztályozás, H-, P- és különleges S-mondatok: Veszélyjelek: nem jelölésköteles. A készítmény p.o. LD₅₀ értéke (patkányon): Nem jelölésköteles. Vízi szervezetekre való veszélyesség: Nem jelölésköteles. Méhekre való veszélyesség: Nem jelölésköteles. Tűzveszélyességi besorolás: Nem jelölésköteles. H-mondatok: Nem jelölésköteles. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. SPe 8 Tilos méhek közelében felhasználni! Egyéb környezetvédelmi előírások: Az ivóvízbázisok belső védőterületén felhasználni tilos, külső védőterületen és a hidrogeológiai védőövezeten belül külön engedélyezéstől függően használható. Várakozási idők: Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap. Munkaegészségügyi óvórendszabályok: Egyéni védőfelszerelés: Személyi védőfelszerelés nem szükséges. Elsősegélynyújtás, terápia: Előírás nem szükséges. Gyártói figyelmeztetés: Felhasználás előtt figyelmesen olvassa el a címkét. A terméket az összeszerelési tanács, útmutatás, illetve a vonatkozó biztonságos felhasználás előírásai szerint alkalmazza. A ragasztós felületet kézzel ne érintse! A készítmény használata után kezet kell mosni.

Forgalmazó cím:

Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft. 1107 Budapest Szállás u. 6.