Aromax ligetszépe olaj 20 ml

Brand: Aromax
EAN: 5997733314045
2 490 Ft Unit price 124 500 Ft / L
Raktáron
102870190205

0.024 kg / 0.002 m3

A ligetszépe biotermesztésből származó magjaiból CO2-os kivonatolással kinyert, esszenciális zsírsavakban (linolsav, gamma-linolénsav/GLA) rendkívül gazdag zsíros olaj használata elsősorban a kiszáradásra, kirepedezésre hajlamos, irritált bőr ápolására ajánlott. Értékes összetevői megakadályozzák a bőr vízvesztését, kiszáradását, segítik a bőr védőrétegének helyreállítását, a bőr megújulását, hidratáló hatásúak. Halványítja a szem alatti sötét karikákat, így arcunk pihentebbnek tűnik. Rendszeres használata fokozatosan csökkenti a szem és száj körüli finom ráncokat, így anti-aging bőrápolásra is alkalmazható.

Elkészítés és felhasználás

Az olajból néhány cseppet a bőr alapos megtisztítása után naponta egyszer (lehetőleg este) vagy több alkalommal gyengéd, simító mozdulatokkal masszírozzunk be. A könnyebb adagolást a kupakban lévő pipetta segíti. A készítmény hatása fokozható, ha a még enyhén nedves bőrön alkalmazzuk. Amennyiben a készítményt napközben használjuk, gondoskodjunk kiegészítő fényvédelemről.

Termékjellemzők

Összetevők:
Oenothera biennis seed extract (CO2), Tocopherol and beta-sitosterol and squalene, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract (CO2), Ascorbyl palmitate
Tárolás:

Tárolása: Hűvös helyen, fénytől védve, zárt kupakkal. Felhasználható (hónap/év): lásd a csomagoláson.

Vevőszolgálat:

Aromax Zrt. 1031 Budapest, Záhony u. 7. Tel: +36 1 425-7815 www.aromax.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Irritált bőrre,
UV-károsodott bőrre,
Bőrvédő,
Bőrfiatalító

Biztonsági figyelmeztetés:

Gyermek elől gondosan zárja el!