Andrea Weaver: Benső kör - Önismereti útmutató

EAN: 5999106600038
29 900 Ft Unit price 29 900 Ft / csomag
Raktáron
408100440101
Andrea Weaver: Benső kör - Önismereti útmutató

Válaszok életünk döntéseihez

Példaképeim mind átadták a világnak, amit tudtak. Persze csak olyan dolgokat, melyekkel nem lehetett visszaélni. Tiszta dolgokat, melyek
Jellemzők:

Andrea Weaver: Benső kör - Önismereti útmutató

Válaszok életünk döntéseihez

Példaképeim mind átadták a világnak, amit tudtak. Persze csak olyan dolgokat, melyekkel nem lehetett visszaélni. Tiszta dolgokat, melyekkel előbbre juthatott, aki meghallotta, és úgysem hallotta meg, akinek nem szólt. De odaadták a tudásukat. Nem titkolták, nem tartogatták és nem osztogatták annak, aki szerintük megérdemelte. Rábízták a világfolyamat eseményeire, hogy mi legyen belőle, hová jusson, hogyan szökkenjen szárba. Iránymutatásukat követve szerettem volna egy egyszerű, átlátható módszert létrehozni, mely önállóan is könnyen kezelhető. Persze néha jól jön a segítség. Előfordul, hogy szükségünk van megerősítésre. S bár a Benső kör maga a megerősítés, tudom, hogy nehéz észre vennünk és elfogadnunk, amikor általunk külsőnek tartott erők kifejezetten hozzánk szólnak. Ezért használata közben egymáshoz is fordulhatunk, de akár képzett, tudó segítséget is kérhetünk hozzá. Hosszú utat járt be, mire elkészült. Szerettem volna közös munkaként létrehozni alkotó olvasóimmal. Csodás képeket kaptam tőlük a segítő lapokhoz, de a jog, és egyéb agyafúrt emberi útvesztők miatt, minden igyekezetem ellenére, végül mégis az összes részletét egyedül kellett megvalósítanom. Így önálló, homogén energiája lett, mint a többi könyvemnek, de közben egybe is olvad velük. Nem csak a szavak, de az általam festett képek is hordozzák ezt az energiát. Élvezet és kaland volt minden egyes ecsetvonás, mert varázslatos benső világokat járhattam be közben. Mikor teljesen elkészültem vele, és odaadtam a nyomdának, alig egy óra múlva üzenetet kaptam a kínai étkezde szerencse sütijében: ”Most már mások is segíthetnek Neked.” Így tehát, most már segíthettek. Használjátok, élvezzétek, és ha kell, küzdjetek meg Önmagatokért az oldalán! Léte átszövi létünk dimenzióit, szabadsága megerősíti őt, feladata kötelezi. Éljetek hát vele képességeitek szerint örömmel és szeretettel!
Andrea Weaver
BENSŐ KÖR Égi támogatás benső utunkon Nem tudjuk, merre haladjunk tovább? Képtelenek vagyunk dönteni? Jól jönne egy kis segítség, sugallat, rávezetés? A Benső kör útmutatása biztosan elvezet lényünk rejtettebb szegletein keresztül a megoldáshoz. Életünk során személyiségünk összetevői különböző módokon nyilvánulnak meg, mikor az élet változásaira reagálunk. Megvan a maguk speciális reakciója minden lépésünkben. Az útmutató használata során könnyedén kiderül, hogy bizonyos problémáinkban melyikük hátráltat vagy segít bennünket az előrehaladásban. Mi zajlik belső világunk zárt színpadán? Ha igazán jó kedélyű, őszinteségre sarkalló időt szeretnénk tölteni barátaikkal, az útmutató az együttlét fénypontja lehet, de egyedül is remekül használható. Az útmutatót 488 támogató lap és Andrea Weaver írónő 99 festménye teszi izgalmassá, az együtt töltött időt pedig felejthetetlenné. A csomagban az 56 lapos Andrea Weaver kártyacsomag önmagában is használható. Az egyedülálló személyiségfejlesztő és nehézségekben támogatást nyújtó eszköz használata során nincs vesztes, mindenki csak nyerhet. A Benső kör használatához NEM SZÜKSÉGES asztrológiai képzettség, de még ismeret sem. A Benső kör nem asztrológiai módszer, csupán a zodiákusokban foglalt személyiségjegyeket alkalmazza. A készlet terapeuták munkájához is ajánlott.